• home
 • video
 • pas verschenen

  Nice is blij: "Super Mario Balotelli blijft volgend seizoen bij ons"

  Balotelli kwam bij Nice weer tot scoren, wat bij Milan en Liverpool niet lukte.

  Mario Balotelli blijft bij Nice in de Ligue 1 voetballen. De Italiaan kwam na mindere periodes bij Liverpool en Milan weer aan de oppervlakte in Frankrijk en loodste Nice naar de 3e plaats. Hij scoorde 17 keer in 28 wedstrijden en dat had de interesse van verschillende kapers getoond.

  Nice stuurde een blije tweet de wereld in: "Super Mario Balotelli heeft zijn contract verlengd." Nice was bang dat de 26-jarige Italiaan zou ingaan op lucratievere aanbiedingen. "Maar Balotelli wilde financieel niet het onderste uit de kan en verlengde - zoals altijd al de bedoeling was - zijn avontuur in Nice. Hij geeft de voorkeur aan het sportieve aspect en volgt zijn hart." Morgen begint hij weer te trainen.

  Tweets over deal, met video: