• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Kristoff verlengt (voorlopig) niet bij Katjoesja: "Niet tevreden met voorstel"

  Alexander Kristoff kwam er in de klassiekers niet echt aan te pas.

  Er zit een flinke haar in de boter tussen Alexander Kristoff en zijn werkgever Katjoesja-Alpecin. Kristoff heeft een voorstel op zak, maar is daar niet tevreden mee. "Ik wil even afwachten", zegt de Noor.

  Er lijkt al langer ruis op de relatie tussen Alexander Kristoff (29) en Katjoesja te zitten. De Noor heeft een teleurstellend voorjaar achter de rug en zijn Russische broodheer zou niet tevreden zijn. Volgens persagentschap Belga flirtte Astana alvast stevig met de winnaar van de Ronde van Vlaanderen in 2015.

  Kristoff heeft een aflopend contract en is voorlopig niet geneigd om in te gaan op een voorstel van Katjoesja. "Mijn manager heeft verschillende ploegen gecontacteerd en enkele teams zijn geïnteresseerd", zegt de Noor aan het Noorse procycling.

  "Ik heb overigens een voorstel van Katjoesja gekregen, maar ik ben niet tevreden met het financiële luik en met de manier waarop de ploeg mij de laatste tijd behandeld heeft."

  "Ik wacht nog even af. Ik wil nagaan wat andere teams over mij denken en wil mijn waarde inschatten", besluit Kristoff, die niet tevreden is dat hij in de Tour niet kan rekenen op de hulp van luitenanten Michael Mørkøv en Sven Erik Bystrøm.