• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Dauphiné-winnaar is vader geworden en kan dus deelnemen aan de Tour

  Jakob Fuglsang beleeft een droommaand.

  Goed nieuws voor Jakob Fuglsang: de Deense wielrenner van Astana en zijn partner zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje. De geboorte was voorzien voor de eerste Tour-week, maar de eindwinnaar van de Dauphiné kan dus zonder zorgen naar de Tour afreizen.

  Jakob Fuglsang (32) pakte twee weken geleden verrassend de eindzege in de Dauphiné. De Deen droeg zijn eindoverwinning op aan zijn vrouw.

  "Zij moet bevallen in de eerste week van de Ronde van Frankrijk. Ik hoop dat ze dat iets vroeger doet, dan kan ik bij de geboorte zijn", vertelde de Deen, die zelf een klein vraagteken achter zijn Tour-deelname plaatste. Maar Fugslang hoeft de Tour niet te missen: dochtertje Jamie Lou werd gisteren geboren.

  Jakob Fuglsang maakt het nieuws bekend op Instagram