• home
 • video
 • pas verschenen

  Depoitre: "In de Premier League spelen is een droom"

  Laurent Depoitre geeft zijn eerste interview als Huddersfield-speler.

  Laurent Depoitre heeft na een mislukt seizoen bij Porto een nieuwe uitdaging gevonden bij de Engelse promovendus Huddersfield. "Ik ben heel blij", zegt de 28-jarige aanvaller.

  Laurent Depoitre wil bij Huddersfield zijn carrière nieuw leven inblazen. "Bij Porto ben ik weinig aan voetballen toegekomen. Ik kijk ernaar uit om veel te spelen bij Huddersfield en zo een beetje revanche te nemen op vorig seizoen", vertelt hij.

  "Ik ben heel gelukkig om deel uit te maken van deze ploeg. De transfer is heel snel afgehandeld en ik hoop dat we samen mooie dingen kunnen bereiken. Ik heb er altijd van gedroomd om in de Premier League te spelen. Huddersfield is de ideale club voor mij."

  "Mijn manier van spelen past bij de Premier League. Ik ben een targetman, sterk in de lucht en ik vecht voor elke bal. Met die mentaliteit hoop ik mijn steentje bij te dragen. Ik kijk al uit naar de start van de trainingen over twee weken."