• home
 • video
 • pas verschenen

  Liverpool-ploegmaats lopen oude bekende tegen het lijf op vakantie in Brazilië

  Na enkele succesvolle jaren bij Inter geraakte Adriano op de dool.

  Liverpool-ploegmaats Philippe Coutinho en Alberto Moreno genieten van een rustperiode in Brazilië. De Braziliaan en de Spanjaard ontmoetten er gisteren Adriano, ex-spits van onder meer Inter Milaan.

  Adriano, 35 jaar intussen, voetbalde tussen 2003 en 2008 bij Inter Milaan. De bonkige Braziliaanse spits was jaarlijks goed voor een pakketje doelpunten, maar Adriano keerde in 2009 terug naar zijn vaderland.

  De doelpuntenmachine sputterde en Adriano was een tijdje op de dool. De voetballer kwam vooral om extrasportieve redenen (feestjes, drank, depressie,...) in het nieuws en speelde nog amper wedstrijden.

  Maar een vakantiefoto van Philippe Coutinho en Alberto Moreno doet vermoeden dat het de goeie kant uitgaat met Adriano. De Braziliaan lijkt de strijd met zijn gewicht gewonnen te hebben, al heeft hij in 3 jaar tijd geen wedstrijd meer op het hoogste niveau in Brazilië gespeeld.

  Het vakantiekiekje met Coutinho, Adriano en Moreno