Ga naar de inhoud

meest recent

      Koen Casteels verlengt bij Wolfsburg tot 2021 en krijgt rugnummer 1

       do 22 juni 2017 12:40
      Koen Casteels zit sinds 2015 bij Wolfsburg.
      Rode Duivel Koen Casteels (24) heeft bijgetekend bij Wolfsburg tot 2021. De doelman, die al sinds 2015 bij Wolfsburg zit, was al nummer 1 en krijgt nu ook het nummer 1 van Diego Benaglio.

      Casteels, die zijn eerste stappen in Duitsland bij Hoffenheim zette, won de concurrentiestrijd van de Zwitser Benaglio en speelde ondertussen 41 matchen met inzet voor Wolfsburg.

      "We zijn blij dat Koen zijn contract vroegtijdig verlengd heeft. Hij heeft zich de voorbije jaren goed ontwikkeld en heeft alles wat we van een nummer één verwachten", luidt het lovend.

      "Ondanks het feit dat hij nog maar 24 jaar is, beschikt Koen al over veel ervaring, ook op het internationale toneel."

      Casteels: "Geen seizoen meer als het vorige"

      Casteels apprecieert het vertrouwen: "Ik voel me goed bij VfL en in Wolfsburg en wil met het team nog veel bereiken. Na het zomerreces zal het eerst en vooral nodig zijn om ons als team weer op de rails te zetten en sportieve stabiliteit te vinden. Een seizoen zoals het voorgaande mag niet meer. Dat zijn we onszelf, maar ook de fans verschuldigd." Wolfsburg moest het voorbije seizoen de barrages voor het behoud spelen.

      Tweet van Wolfsburg:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.