• home
 • video
 • pas verschenen

  Yellow Tiger Hélène Rousseaux volgt Red Dragon en broer Tomas naar Polen

  Het is de derde keer dat Hélène Rousseaux naar Polen trekt.

  Hélène Rousseaux gaat voor de derde keer in Polen aan de slag. De international uit het volleybalgeslacht- Rousseaux tekende voor één jaar bij Developres Rzeszow. Ze komt over van Besiktas Istanboel uit Turkije.

  De 25-jarige Rousseaux is de dochter van Roeselare-coach Emile en de zus van Red Dragon Tomas (23). Die maakte twee weken geleden bekend dat hij naar Indykpol AZS Solsztyn, de nummer vijf uit Polen, verkast.

  Rzeszow eindigde vorig seizoen op de vierde plaats. Rousseaux, die het rugnummer één krijgt, speelde eerder in Polen voor Lodz (2011-2012) en Muszyna (2012-2013).

  Rousseaux was buiten Polen en Turkije ook al enkele jaren aan de slag in Italië: bij Busto Arsizio, Novara en Modena. Ze moest enkele weken geleden geblesseerd afhaken voor de WK-kwalificatiecampagne van de Tigers.