Ga naar de inhoud

meest recent

      KVK-voorzitter Allijns: "Transfers stellen me hoopvol voor komend seizoen"

       wo 21 juni 2017 21:07
      Anastasiou stond voor het eerst op het trainingsveld.
      Net als heel wat andere eersteklassers is ook KV Kortrijk vandaag aan de voorbereiding op het seizoen begonnen. Het was de eerste training van trainer Yannis Anastasiou. Ook nieuwkomers Kumordzi, Verboom, Bruzzese en Lepoint waren van de partij.

      Anastasiou werd in april al vastgelegd als trainer van KV Kortrijk, maar stond vandaag voor het eerst op het trainingsveld. Zijn eerste training duurde anderhalf uur.

      De fans konden ook meteen nieuwkomers Bennard Kumordzi, Christophe Lepoint, Bryan Verboom en Sébastien Bruzzese in actie te zien.

      "Ons team staat nog niet helemaal op poten. We zijn nog aan het bouwen, maar we hebben toch al een aantal transfers gedaan die me hoopvol stellen voor volgend seizoen", zei KVK-voorzitter Joseph Allijns uit.

      "We hebben bijna een volledig nieuwe technische staf. Die laten hier een nieuwe wind waaien en ik hoop dat ze zorgen voor discipline,teamgeest en een goeie sfeer in de kleedkamer."

      Enkele foto's van de eerste training in Kortrijk:

      Al heel wat nieuwkomers op de eerste training:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.