• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Real-voorzitter: "We hebben nog geen bod ontvangen voor Ronaldo"

  Eind vorig jaar kondigde de twee nog trots een contractverlenging aan.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Florentino Perez, preses van Real Madrid, heeft benadrukt dat de club nog geen bod ontvangen heeft voor Ronaldo. "Ik heb nog niet met hem over de situatie gesproken. Hij heeft hier een contract en moet dat respecteren." Hij sprak ook over Mbappé en Zidane.

  "Er moet al iets heel geks gebeuren voor Ronaldo hier vertrekt"

  Florentino Perez blijft door een gebrek aan tegenkandidaten nog vier jaar langer voorzitter van Real Madrid. In een interview met radiozender Onda Cero reageerde hij voor het eerst op de geruchten rond een mogelijke transfer van Cristiano Ronaldo.

  "Ik heb nog niet met hem gesproken. Ik heb ook maar gelezen wat er in de kranten staat. Ik ben er zeker van dat hij met ons zal spreken na de Confederations Cup. Tijdens het toernooi zal ik hem niet storen."

  "Het is een rare situatie want Ronaldo is een fantastische speler en een fantastische persoon. Ik heb een goeie band met hem. Er moet al iets heel geks gebeuren voor hij hier vertrekt. Hij is belangrijker voor de club dan wij allemaal."

  "Maar het is wel onze bedoeling om te blijven werken met de spelers die we hebben. We hebben ook nog geen bod ontvangen voor Ronaldo. Hij is op dit moment een speler van Real. Hij heeft een contract en moet dat respecteren."

  De voorzitter bevestigde ook nog dat de afkoopsom in het contract van de Portugees een miljard euro bedraagt.

  "Mbappé heeft kwaliteiten, maar hij is nog heel jong"

  Perez had het niet alleen over Ronaldo in zijn interview. Er werd ook gepolst naar de interesse van Real voor Kylian Mbappé. "Ik heb hem een paar keer zien spelen. Hij heeft mooie bewegingen in huis en lijkt mij een grote speler."

  "Ik denk dat hij de kwaliteiten heeft om grote doelen te bereiken. Maar hij is nog heel jong. Op dit moment is hij een speler van Monaco. We hebben al een heel sterke ploeg en zullen niets overhaast doen. Ik beslis ook niet alleen."

  "Mijn prioriteit als voorzitter is nu het contract van onze coach Zinedine Zidane. Ik wil dat hij zo snel mogelijk verlengt."