Ga naar de inhoud

meest recent

      Marvelous Nakamba moet Timmy Simons vervangen bij Club Brugge

       di 20 juni 2017 09:54
      Nakambe moet de vervanger van Timmy Simons worden.
      Club Brugge heeft een akkoord bereikt met Vitesse over de transfer van Marvelous Nakamba. De verdedigende middenvelder moet de nieuwe nummer 6 worden in Brugge. Als hij slaagt voor zijn medische testen, tekent hij een contract voor vier jaar.

      Timmy Simons krijgt komend seizoen een nieuwe rol bij Club Brugge en dus was het aantrekken van een onmiddellijk inzetbare nummer 6 volgens de club een prioriteit.

      Club hoopt die met Marvelous Nakamba nu gevonden te hebben. De 23-jarige Zimbabwaan komt over van Vitesse. Op de clubwesite wordt hij beschreven als "een energieke verdedigende middenvelder met een uitstekende passing en duelkracht".

      Nakamba begon zijn Europese carrière in 2012 in Frankrijk bij Nancy. Het afgelopen seizoen speelde hij 31 wedstrijden in de Eredivisie en 5 in de Nederlandse beker.

      De middenvelder moet wel zijn medische en fysieke testen nog ondergaan. Als hij die doorstaat, dan zet hij zijn handtekening onder een contract voor 4 seizoenen.

      De twee clubs hebben een principeakkoord:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.