• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Jonge middenvelder ruilt KV Mechelen voor AS Roma

  Keres Masangu in het trainingscomplex van Roma.

  AS Roma heeft de beloftevolle middenvelder Keres Masangu weggeplukt uit de jeugdopleiding van KV Mechelen. Masangu zal in Rome aansluiten bij de beloften.

  Keres Masangu ruilde twee jaar geleden de jeugd van Anderlecht voor die van KV Mechelen. Vorig seizoen mocht de 17-jarige middenvelder, die ook in de defensie uit de voeten kan, al enkele keren meetrainen met het eerste elftal van KVM.

  Mogelijk zou Masangu dit seizoen de voorbereiding starten met de eerste ploeg van KV Mechelen, maar zover zal het dus niet komen. De middenvelder heeft zijn handtekening gezet bij AS Roma, waar hij voor de Primavera (de beloften, red) zal uitkomen. Die ploeg wordt getraind door Alberto De Rossi, vader van Daniele.