• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Voor surfers maakte niet Mandzukic of Ronaldo, maar Besiktas-speler mooiste CL-goal

  Tosun scoorde in het 3-3-gelijkspel tegen Benfica.

  Volgens de bezoekers van de UEFA-site heeft Cenk Tosun het mooiste doelpunt in de voorbije Champions League-campagne gescoord. De Turkse speler van Besiktas scoorde met een spectaculaire volley in de groepswedstrijd tegen Benfica.

  De prachtige omhaal van Mario Mandzukic (Juventus) in de finale van de Champions League leverde een tweede stek op, Cristiano Ronaldo (Real Madrid) eindigde met zijn vrije trap tegen Sporting Lissabon op de derde plaats.

  Eén Belg haalde de top 10: Vadis Odjidja kreeg 3 procent van de stemmen voor zijn schitterende knal tegen Real Madrid. Op de site van de UEFA kunt u alle doelpunten en resultaten bekijken.