• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Standard verliest doelman Guillaume Hubert aan Club Brugge

  Guillaume Hubert met zijn nieuwe shirt.

  Club Brugge is gaan winkelen bij Standard. Het haalt doelman Guillaume Hubert in huis. De jonge Belgische doelman tekende een contract voor vier seizoenen in Brugge. Hij traint maandag al mee met de groep.

  Guillaume Hubert kreeg zijn opleiding in Frankrijk, maar trok in 2012 naar Standard. De voorbije twee seizoenen behoorde hij daar tot de A-kern en stond hij 36 keer in doel.

  Hij moest er concurreren met Jean-François Gillet en Arnaud Bodart. Daar komt nu een einde aan want Hubert trekt naar Club Brugge. Hij legde vandaag zijn medische testen af en zette zijn handtekening onder een overeenkomst voor vier seizoenen. Na het weekend meldt hij zich al voor de eerste training.

  Een versterking in doel dus voor Club Brugge, dat met Ludovic Butelle en Ethan Horvath voorlopig toch nog twee opties leek te hebben op die positie.