• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Paniek in Turijn tijdens CL-finale eist dodelijk slachtoffer

  De 38-jarige vrouw overleed gisteren.

  In Turijn is een 38-jarige vrouw overleden aan haar verwondingen die ze had opgelopen tijdens de Champions League-finale van enkele weken geleden. Zo'n 30.000 Juventus-supporters keken in het centrum van Turijn samen naar de match, maar enkele voetzoekers zorgden toen voor blinde paniek.

  Kort voor het einde van de Champions League-finale tussen Real Madrid en Juventus brak er paniek uit bij de Juventus-fans die samen naar de wedstrijd keken op het San Carlo-plein in het centrum van Turijn.

  Waarschijnlijk zorgden voetzoekers en geruchten over een bom voor de paniek. Meer dan 1.000 mensen raakten gewond, voornamelijk door glasscherven.

  Enkele gewonden waren er erg aan toe en een 38-jarige vrouw is gisteren uiteindelijk overleden aan haar verwondingen.