• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: Tottenham-aanvaller Son breekt arm in interland met Zuid-Korea

  Son is ploegmaat van Vertonghen, Alderweireld en Dembélé bij Tottenham.

  Son Heung-Min, de Zuid-Koreaanse aanvaller van de Engelse vicekampioen Tottenham, heeft een armbreuk opgelopen en moet onder het mes. Dat heeft de Zuid-Koreaanse voetbalbond bevestigd. De 24-jarige ploegmaat van Rode Duivels Jan Vertonghen, Tony Alderweireld en Mousa Dembélé zou zo'n maand in de lappenmand liggen.

  Son blesseerde zich dinsdag tijdens het WK-kwalificatieduel in en tegen Qatar (3-2) en moest na 33 minuten vervangen worden. Nader onderzoek bracht een breuk in zijn rechterarm aan het licht.

  De Zuid-Koreaan werd afgelopen seizoen tweemaal verkozen tot Speler van de Maand in de Premier League. Hij vond in alle competities samen 21 keer de weg naar de netten, waarvan 14 in de Engelse competitie.

  VIDEO: Son komt slecht neer in een luchtduel en breekt arm: