• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Persoon: "McGregor maakt geen kans tegen Mayweather"

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Op 26 augustus nemen Floyd Mayweather en Conor McGregor het in Las Vegas tegen elkaar op in wat nu al de kamp van de eeuw genoemd wordt. "Het wordt simpel voor Mayweather", denkt wereldkampioene Delfine Persoon.

  MMA-kampioen Conor McGregor stuurde al lang aan op een gevecht tegen bokskampioen Floyd Mayweather. "McGregor is Mayweather zodanig blijven uitdagen dat de Amerikaan op een gegeven moment zal gedacht hebben: "Nu moet ik hem toch wel eens op zijn plaats zetten"", zegt Delfine Persoon in De afspraak.

  "Die kamp is wat mij betreft vooral een promotiestunt. Voor het geld moet Mayweather het in elk geval niet doen. Hij was eigenlijk al gestopt."

  "Mayweather is een van de grootste boksers aller tijden en zeker een van de slimste. Technisch en tactisch is hij erg sterk. Hij speelt met zijn tegenstanders en incasseert nauwelijks slagen. Dat is de kunst van het boksen."

  "Boksen en MMA zijn twee totaal verschillende sporten. Mayweather en McGregor (foto) zijn in hun sport elk de beste, maar als bokser heeft McGregor geen kans tegen Mayweather. Hij heeft geen dekking en mist tactiek en techniek."

  "Wat McGregor doet, is bijna een zelfmoordpoging. Hij is te wild en heeft geen zelfbeheersing. En hij moet Mayweather nog kunnen raken. In een kooi zou het heel anders zijn, maar nu wordt het misschien wel de makkelijkste kamp voor Mayweather."