• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Imke Courtois krijgt dan toch Panini-sticker: "Zal ze in winkel gaan leggen"

  De Panini-stickers voor Imke Courtois.

  Voor het eerst heeft Panini een stickeralbum voor het EK voor vrouwen. Red Flame Imke Courtois kreeg geen plaatsje in het boek, maar Sporza gaf haar na de oefenmatch tegen Japan toch een blad met haar eigen sticker. "Ik vond het echt jammer dat ik er niet bij was. Dat geef ik toe. Deze zal ik in enkele winkels gaan leggen. Zo kunnen enkele mensen mij er toch inplakken."

  "Vond het wel jammer dat ik geen sticker had"

  Video player inladen ...

  Dat Imke Courtois niet bij de 18 Red Flames zit die het Panini-boek hebben gehaald heeft een reden. De selectie is gemaakt op basis van het aantal speelminuten in de kwalificatiecampagne. Door haar blessure miste Courtois bijna de hele campagne.