Ga naar de inhoud

meest recent

      De Pauw officieel van Zulte: "Na 2 moeilijke seizoenen wil ik speelminuten maken"

       wo 14 juni 2017 17:15
      Nill De Pauw tekende een contract voor drie seizoenen
      De transfer van Guingamp naar Zulte Waregem was eerder al bekendgemaakt, maar nu heeft Nill De Pauw officieel zijn handtekening onder een driejarig contract gezet. "Na twee seizoenen met weinig speelminuten ben ik enorm gelukkig om voor deze ambitieuze club te kunnen spelen."

      Guingamp had het vertrek van Nill De Pauw al aangekondigd, maar nu heeft de ex-speler van Lokeren een overeenkomst voor 3 seizoenen in het Regenboogstadion getekend. De Pauw is na Sandy Walsh en Ben Reichert de derde transfer voor het komende seizoen.

      "Dit voelt aan als terugkomen in het vertrouwde nest. Na twee moeilijke seizoenen met weinig speelminuten ben ik enorm gelukkig om voor deze ambitieuze club te kunnen spelen. Toch hou ik goeie herinneringen over aan mijn tijd in Frankrijk. Guingamp is een mooie club met fantastische supporters en ik heb er veel opgestoken", reageerde De Pauw.

      "De interesse was er al in januari. Toen al gaf Zulte Waregem - en Francky Dury in het bijzonder - mij het gevoel dat ze mij echt wilden. Ik wil vooral voetballen, speelminuten maken en plezier beleven op het veld. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er hopelijk een superseizoen van te maken met Europees voetbal en de strijd om Play-off I."

      Tweet:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.