Ga naar de inhoud

Officieel: Griezmann verlengt zijn contract met Atletico Madrid

 di 13 juni 2017 14:49
Griezmann zou 11,3 miljoen per jaar verdienen.
Antoine Griezmann heeft zijn verbintenis met Atletico Madrid uitgebreid tot de zomer van 2022. In de praktijk komt er 1 jaar bij, want Griezmann lag vast tot 2021. De 26-jarige Franse spits krijgt een fikse loonsverhoging.

Griezmann zou, volgens Spaanse bronnen, jaarlijks 11,3 miljoen euro opstrijken. Zijn opstapclausule zou op 99 miljoen euro gehandhaafd blijven.

Griezmann genoot de afgelopen maanden belangstelling van meerdere Europese topclubs. Zo zouden Manchester United en Bayern München op zijn diensten gehoopt hebben.

Op de website van de Madrilenen biedt Griezmann zijn excuses aan voor alle geruchten die er de afgelopen maanden te horen waren.

"Ik wil mij verontschuldigen bij alle mensen die mij verkeerd begrepen hebben", legt de spits uit. "Misschien heb ik me soms fout uitgedrukt, maar ik ben wel degelijk erg blij hier te zijn."

Griezmann maakte in de zomer van 2014 voor zo'n 30 miljoen euro de overstap van Real Sociedad. Sindsdien kwam de Fransman in 160 wedstrijden in de hoofdmacht van Atletico tot 83 doelpunten.