• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  VIDEO: Kompany maakte mooiste goal volgens City-fans: "Dit lijkt een grap"

  Kompany scoorde de 2-0 tegen Crystal Palace op assist van De Bruyne.

  De supporters van Manchester City hebben de goal van Vincent Kompany op 6 mei tegen Crystal Palace verkozen tot mooiste doelpunt het seizoen. De Rode Duivel scoorde de tweede treffer in de 5-0-overwinning met een droge knal in de winkelhaak op assist van Kevin De Bruyne.

  VIDEO: Herbekijk het doelpunt van Vincent Kompany:

  Kompany: "Leuk om eens in schoenen van aanvaller te staan"

  "Dit lijkt wel een goeie grap", reageert Kompany, wiens goals verkozen werd boven doelpunten van Sergio Agüero en Raheem Sterling. "Dit komt in het lange lijstje van verrassingen die ik heb mogen beleven sinds ik bij City ben."

  "Dit is helemaal onverwacht. Ik heb wel heel wat felicitaties gekregen voor die goal, het is leuk om eens in de schoenen van een aanvaller te staan. Normaal kop ik de ballen erin. Maar als je de kans krijgt om zo'n doelpunt te maken, dan waan je je even Kun Agüero."

  Tweet: