• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Verzamel de Red Flames: Panini lanceert eerste stickeralbum voor EK vrouwen

  De Red Flames amuseren zich zelf met het stickeralbum.

  Bij de twaalfde editie van het EK voetbal voor vrouwen komt er voor het eerst een Panini-stickeralbum. Dat maakte Panini zelf bekend.

  Het EK voetbal vanaf 16 juli in Nederland door en voor het eerst zijn ook de Belgian Red Flames van de partij. Het stickeralbum is vanaf vandaag te koop. De collectie bestaat uit 334 stickers verspreid over 40 pagina's.

  Veel ruimte is gewijd aan de zestien nationale teams met elk twintig stickers: achttien medium close-ups, één groepsfoto en een speciale sticker met het embleem van de nationale ploeg. Bij elke sticker krijgt men een reeks gegevens over de speelsters: club van herkomst, taak, lengte, geboortedatum en internationaal debuutjaar.

  Elk team heeft ook een dubbele pagina met het speelschema van de groepsfases en de prestaties van de ploeg in de geschiedenis van het Europees Kampioenschap.

  Tweet: