• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Philipsen geeft in de Baby Giro zijn visitekaartje af

  Philipsen sprintte naar de zege.

  Jasper Philipsen (19) heeft de vierde etappe in de Baby Giro gewonnen, de Ronde van Italië voor beloften. Philipsen, de tweede van de Ronde van Vlaanderen voor beloften, sprokkelde de voorbije dagen al ereplaatsen.

  De Baby Giro, of tegenwoordig de Girobio, wordt dit seizoen na enkele jaren afwezigheid weer georganiseerd. Toptalent Jasper Philipsen was het voorbije weekend al goed voor een 5e en 7e plaats en mocht vandaag het zegegebaar maken.

  Onze landgenoot, die voor de opleidingsploeg van BMC rijdt, was de snelste in een sprint. Pavel Sivakov, een Russische ploegmaat van Philipsen, blijft leider.

  Tweets over de zege van Jasper Philipsen