• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Leicester stalt twee extra pionnen in Raad van Bestuur van OHL

  Vrijdag geeft OHL meer toelichting bij de overname.

  Leicester City zal, naast eigenaar Aiyawatt Srivaddhanaprabha, nog twee extra personen afvaardigen in de Raad van Bestuur van 1B-club OH Leuven. Het gaat om de CEO van de Engelse club, Susan Whelan, en sportief directeur Jon Rudkin.

  Op de website van OHL laat Srivaddhanaprabha voor het eerst persoonlijk van zich horen. Hij bestempelt de overname "als een spannende ontwikkeling voor de King Power Group".

  "We willen dat deze club haar potentieel waarmaakt", gaat hij verder. "Investeringen in personeel en infrastructuur zullen de basis vormen, alsook interactie met de supporters, zonder de sociale rol van de club uit het oog te verliezen. Zo willen we, op termijn, van OHL een competitieve club maken op het hoogste niveau in België."