• home
 • video
 • pas verschenen

  Campenaerts rapt naar het BK: "Breng die trui terug naar onze stad"

  Halve Neuro featuring Victor Campenaerts.

  Wilrijkenaar Victor Campenaerts kijkt duidelijk uit naar het Belgisch kampioenschap, dat op 25 juni plaatsvindt in Antwerpen. Met rapper Halve Neuro bokste hij (op zijn Antwerpse stadsfiets) een motiverende rap in elkaar. "Campenaerts kampioen, alles moet kapot", voorspellen ze.

  🎥 Bekijk en beluister de rap van Campenaerts en Halve Neuro:

  Edward Theuns: "Efkes Zico overstijgen!"

  Collega-renner Edward Theuns was er als de kippen bij om te reageren op de Instagram-post van Campenaerts: "Efkes Zico overstijgen! Nen echte rapper!!". Zico Waeytens speelde samen met bokser-voetballer Yves Ngabu mee in de videoclip van de Brusselse rapper Goon.