• home
 • video
 • pas verschenen

  Zlatan Ibrahimovic krijgt geen nieuw contract bij Manchester United

  Waar ligt de toekomst van Zlatan Ibrahimovic?

  Zlatan Ibrahimovic krijgt een vrije transfer van Manchester United, ondanks zijn 28 goals het voorbije seizoen. Toch is het niet uitgesloten dat de geblesseerde Ibrahimovic later alsnog een nieuw contract krijgt. Zijn manager laat weten dat de 35-jarige Zweed, ondanks een zware blessure, nog altijd wil voortspelen.

  Zlatan Ibrahimovic kreeg een jaar geleden een contract voor één seizoen bij Manchester United, met een optie op een extra seizoen. Maar door een zware knieblessure bij de Zweed heeft United die optie niet gelicht.

  Ibrahimovic is zo een vrije speler, net als bijvoorbeeld ook John Terry. Maar omdat de rijzige spits gewoon blijft revalideren bij United is het niet uitgesloten dat hij in de toekomst alsnog een nieuw contract krijgt.

  Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola, die overigens ook de zaken van United-doelwit Romelu Lukaku behartigt, heeft al aangegeven dat Ibrahimovic wil blijven voetballen. "Er zijn verschillende aanbiedingen van Europese clubs."

  28 doelpunten en 3 trofeeën

  Zlatan Ibrahimovic heeft misschien maar één seizoen in de Premier League gespeeld, maar hij heeft toch een grote impact nagelaten. Niet alleen won hij drie trofeeën (Community Shield, League Cup en Europa League), maar hij scoorde ook nog eens 28 doelpunten.

  Bij de Nederlandse tweedeklasser Telstar ruiken ze een buitenkansje