• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Sampaoli debuteert met zege bij Argentinië, Jesus verkwanselt reuzenkans

  Mercado maakte het enige doelpunt van de avond.

  Argentinië heeft in een oefeninterland in Melbourne Brazilië verslagen met 0-1. Ruim 95.000 toeschouwers zagen Gabriel Mercado vlak voor de rust het enige doelpunt van de avond maken. Voor Jorge Sampaoli was het de eerste wedstrijd als bondscoach van Argentinië.

  Argentinië opende vlak voor de rust de score dankzij Mercado:

  Jesus verkwanselde bij 0-1 een niet te missen kans:

  Eerste wedstrijd van Sampaoli, nog geen Neymar

  De "Superclasico" tegen Brazilië was voor Jorge Sampaoli de eerste wedstrijd aan het hoofd van de Albiceleste. Hij nam begin deze maand over van Edgardo Bauzu, die zijn C4 kreeg na de tegenvallende resultaten in de WK-voorronde.

  De Argentijnen begonnen het beste aan de wedstrijd en kwamen vlak voor de rust op voorsprong via Mercado. De Sevilla-verdediger stond op de juiste plaats om een rebound van dichtbij in doel te tikken.

  Na de onderbreking trok Brazilië met z'n allen ten aanval. City-aanvaller Gabriel Jesus omspeelde Romero en had de gelijkmaker maar binnen te duwen. De Braziliaan besloot domweg op de paal. De meer dan 95.000 toeschouwers geloofden hun ogen niet.

  Bij Argentinië speelde Messi de hele wedstrijd. Neymar, zijn ploegmakker bij Barcelona, was nog niet van de partij.

  Enkele tweets: