• home
 • video
 • pas verschenen

  Sportief directeur Kluivert wordt na één seizoen al bedankt bij PSG

  Patrick Kluivert maakte geen geweldige indruk in Parijs.

  Patrick Kluivert kan weer op zoek naar een nieuw baantje, want bij PSG leggen ze hun lot in handen van Antero Henrique en niet langer in die van de Nederlander.

  Het was eigenlijk al een vaststaand feit dat Patrick Kluivert zou moeten vertrekken bij PSG na de komst van Antero Henrique, de sportief directeur van Porto. Nu is het ook officieel dat er volgend seizoen geen plaats meer is voor de ex-spits van Ajax en Barcelona bij PSG.

  Kluivert werd een jaar geleden pas aangetrokken, maar hij kon weinig indruk maken met zijn transferbeleid. De komst van Thomas Meunier werd nog door zijn voorganger afgehandeld, enkel de transfer van Julian Draxler was een schot in de roos.

  Voor Kluivert is het ontslag bij PSG een zoveelste tegenvaller. Na zijn actieve spelerscarrière was de voormalige topspits ook al assistent bij AZ, Brisbane Roar, NEC en het Nederlands elftal, jeugdcoach bij FC Twente en Ajax en bondscoach bij Curaçao.