• home
  • video
  • pas verschenen

    Griezmann bewijst met filmpje hoe hij Varane wél feliciteerde

    Opvallende beelden bij de Franse nationale ploeg veroverden gisteren het internet: Antoine Griezmann (Atletico Madrid) weigerde tot twee keer toe zijn landgenoot Raphaël Varane (Real Madrid) te feliciteren met de Champions League-overwinning. Zo leek het toch, want een nieuw filmpje schetst een ander verhaal.

    De rivaliteit tussen Atletico en Real Madrid leek ook bij "Les Bleus" een staartje te krijgen, want een filmpje toonde hoe Antoine Griezmann niet deelnam aan de felicitaties voor Raphaël Varane na zijn terugkeer in het Franse kamp na de Champions League-finale.

    De beelden zorgden voor heel wat commotie, maar met een ander filmpje op zijn Twitter-account legt Griezmann iedereen het zwijgen op.