• home
 • video
 • pas verschenen

  Verhees (2,05m) toont hoe je ook kan slapen op een vliegtuig

  De Red Dragons zijn onderweg naar Iran in de World League.

  De Red Dragons zijn aan enkele hectische weken bezig, met de WK-voorronde en de World League. Dan is zo veel mogelijk rusten geblazen de boodschap, op alle mogelijke manieren. Ook al zijn die wat onorthodox, getuige de slaappositie van de 2,05 meter grote Pieter Verhees.

  De Red Dragons hebben een eerste geweldig World League-weekend achter de rug in Servië, met zeges tegen toplanden als Servië en de VS. Komend weekend is er de volgende halte in Teheran. De Dragons hebben vandaag hun reisdag en Pieter Verhees profiteert ervan om een dutje te doen op het vliegtuig. Al heeft hij daarvoor meer dan één kussen nodig.

  Slapen op een vliegtuig kan ook zo: