• home
 • video
 • pas verschenen

  Nantes laat Conceiçao dan toch naar Porto gaan

  Niets staat een terugkeer van Conceiçao naar Portugal nog in de weg.

  Sergio Conceiçao is niet langer de trainer van Nantes. De Portugees had er onlangs zijn contract tot juni 2020 verlengd, maar kon niet weerstaan aan de lokroep van Porto.

  Sergio Conceiçao (42) kwam in december vorig jaar aan het roer bij Nantes en loodste de club van Guillaume Gillet naar de 7e plaats in de Ligue 1.

  Conceiçao leek het naar zijn zin te hebben in Frankrijk, tot Porto, waar hij nog voetbalde, op de proppen kwam. Conceiçao had zijn contract bij Nantes tot 2020 verlengd, maar wou plots naar zijn vaderland terugkeren.

  Nantes was niet meteen geneigd om Conceiçao zijn zin te geven, maar plooit nu toch. "Ondanks het vertrouwen en de steun die de club en de supporters aan zijn trainer hebben gegeven, heeft Conceiçao zijn uitdrukkelijke wil uitgesproken om Nantes te verlaten", klinkt het bij de Franse club.