Ga naar de inhoud

meest recent

      Messi, Ronaldo en Buffon zijn de sterren in team van de Champions League

       ma 5 juni 2017 16:26
      De UEFA kan ook niet kiezen: Messi of Ronaldo?
      De Champions League zit er weer op. De UEFA heeft een team met smaakmakers gekozen. Daarin staan vooral spelers van de twee finalisten, Real Madrid en Juventus, maar ook Barcelona, Atletico, Monaco en Bayern München zijn vertegenwoordigd.

      In doel kiezen de specialisten van de UEFA voor Gianluigi Buffon, "een talisman voor zijn team". Oblak is de tweede keuze tussen de palen.

      Juventus werd tot voor de finale geprezen om zijn sterke verdediging, maar alleen Bonucci haalt het team van het seizoen. Hij krijgt het gezelschap van Carvajal, Marcelo en Ramos (Real) en Godin (Atletico).

      Ook op het middenveld is winnaar Real Madrid het best vertegenwoordigd: Casemiro, Kroos, Modric en Isco. UEFA koos ook voor Pjanic (Juventus) en Bakayoko.

      In de spits krijgen we zowel Cristiano Ronaldo als Lionel Messi. De twee sterren krijgen ook hulp van Lewandowski (Bayern), Mbappé (Monaco) en Griezmann (Atletico).

      De 18 namen:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Het team van Vandenbempt/Verheyen:

      Voor de finale kozen ook Peter Vandenbempt en Gert Verheyen hun team van de Champions League. Dit waren hun elf namen.