• home
 • video
 • pas verschenen

  Goffin heeft spierscheurtje in enkel en is (voorlopig) 2 weken out

  Goffin kwam vorige week ten val in de 3e ronde van Roland Garros.

  Even werd er gevreesd dat David Goffin maanden out zou zijn na zijn blessure op Roland Garros. "Maar zijn blessure evolueert goed", laat zijn entourage weten. "Donderdag volgen er nog extra onderzoeken."

  Entourage Goffin: "Er is hoop voor Wimbledon"

  Het was een pijnlijk beeld: David Goffin die over een doek struikelde en de strijd moest staken tegen Zeballos, in de 3e ronde van Roland Garros. Nu blijkt dat hij daarbij een scheurtje in de spier rond zijn enkel heeft opgelopen.

  De Belgische nummer 1 is ondertussen weer in het land, waar zijn herstel voort wordt opgevolgd. "Sinds vandaag weten we dat David voorlopig 2 weken moet rusten", laat zijn entourage weten. "Daardoor is er hoop dat hij van de partij kan zijn in Wimbledon (dat start op 2 juli)."

  "We moeten wel nog de onderzoeken van donderdag afwachten, want dan ondergaat David een echografie om de precieze datum van zijn terugkeer beter te kunnen inschatten."

  Tweet Goffin:

  Goffin struikelt en moet opgeven op Roland Garros

  Video player inladen ...