• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Video: Madrid is nog niet uitgefeest na titel, massa verwelkomt Champions League-trofee

  Ramos en Marcelo met de beker met de Grote Oren.

  Nog geen 14 dagen na het titelfeest is ook de eindzege van Real Madrid in de Champions League uitgebreid gevierd. Overal waar de spelers kwamen om de Beker met de Grote Oren te showen, liepen straten en pleinen vol.

  Het werd een drukke avond voor de spelers van Real Madrid. Eerst werden ze ontvangen door de president van de Gemeenschap van Madrid.

  Daarna moesten ze langs op het stadhuis, om daarna met een bus door de straten naar de Plaza Cibeles te rijden, waar Real zijn grote trofeeën altijd viert. De avond wordt afgesloten in het eigen Bernabeu-stadion.

  Een constante tijdens de trip: overal waar de Champions League-trofee verscheen, stond een mensenmassa de spelers op te wachten. Real-aanvoerder Sergio Ramos week geen moment van de zijde van de trofee.

  Bekijk de beelden: