• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Witsel helpt team aan zege met een goal en vliegt nu naar België

  Witsel maakte zijn derde doelpunt in China.

  Tianjin Quanjian heeft op de twaalfde speeldag van de Chinese Super League Shandong Luneng geklopt met 1-2. Rode Duivel Axel Witsel had met een doelpunt een belangrijk aandeel in de zege van zijn team. Nu stapt hij op een vliegtuig naar België.

  Witsel werd door bondscoach Roberto Martinez opgeroepen voor de nationale ploeg, maar de middenvelder zal maandag zeker niet in actie komen in de oefenpartij tegen Tsjechië.

  Hij sluit immers pas morgen aan bij de groep. De 28-jarige Rode Duivel kan pas vanavond op het vliegtuig naar ons land stappen omdat hij nog een match moest spelen.

  En Witsel kan met vertrouwen afzakken naar België. Hij speelde de hele match en hing op net voor de rust de bordjes in evenwicht tegen Shandong Luneng. Met een goal halfweg de tweede helft bezorgde Zhang Xiuwei Tianjin uiteindelijk de volle buit. In de stand staat Tianjin nu zesde met negentien punten. Leider Guangzhou Evergrande telt er 31.