• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Geen happy end voor Campenaerts: hij en Carlien blijven gewoon vrienden

  Campenaerts zal opnieuw op zoek moeten naar een lief.

  Het was een leuk beeld tijdens de afgelopen Giro: Victor Campenaerts die Carlien om een date vroeg met een tekst op zijn borst. Zij zei ja, maar het liefdesverhaal eindigde niet zoals iedereen gehoopt had. "Het zal niets worden. We blijven gewoon vrienden."

  Victor Campenaerts mocht in de tijdrit niet opvallen met zijn benen, maar deed dat wel met een opvallende actie. "Carlien daten?", schilderde de renner op zijn borst. De dame in kwestie, Carlien Cavens, was gecharmeerd en zei ja.

  Ondertussen zijn de twee op date geweest, maar het zal bij dat ene afspraakje blijven. "Het was fijn", vertelde Campenaerts daarover na zijn eerste rit in de Hammer Series. "Maar het zal niets worden. We gaan gewoon goeie vrienden blijven."

  "Ze blijft wel voor mij supporteren want dat doen vrienden. En daarmee is alles erover gezegd."