• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Racing Genk gaat niet verder met Boëtius

  Boëtius mag niet bij Genk blijven.

  Racing Genk heeft besloten om de aankoopoptie van Jean-Paul Boëtius niet te lichten. De Nederlandse flankspeler werd de voorbije maanden gehuurd van Bazel. Nu moet hij dus terug naar Zwitserland.

  "De club besliste samen met de speler dat er niet overgegaan wordt tot een definitieve transfer", luidt het op de website van Genk. "KRC Genk bedankt Jean-Paul voor zijn bijdrage, en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière."

  De 23-jarige Boëtius speelde sinds januari bij de Limburgers. In 17 competitiematchen scoorde hij 4 keer. Boëtius scoorde ook tegen Celta de Vigo in de heenmatch van de kwartfinale van de Europa League. Genk verloor de wedstrijd met 3-2.