• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Nog meer goed nieuws voor Antwerp: "Bouwvergunning voor Tribune 1"

  De Bosuil steekt binnenkort in een nieuw kleedje.

  Het gaat kersvers eersteklasser Antwerp voor de wind: Antwerp kreeg enkele weken geleden zijn licentie voor eerste klasse en kan de promotie vieren met een vernieuwde hoofdtribune. Dat meldt Het Nieuwsblad.

  Antwerp kreeg 10 dagen geleden een vergunning om de verouderde Tribune 1 te slopen en volgens Het Nieuwsblad heeft het Antwerpse schepencollege de bouwvergunning voor een nieuwe Tribune 1 vandaag goedgekeurd.

  De werken zouden worden uitgevoerd door Ghelamco, het bedrijf van Paul Gheysens, de geldschieter van Antwerp. In de nieuwe tribune zal net als in de huidige tribune plaats zijn voor 5.362 toeschouwers.