• home
 • video
 • pas verschenen

  Zeballos: "Ik zal Goffin veel laten lopen"

  Zeballos vormt het eerstvolgende obstakel voor Goffin.

  Op Roland Garros speelt David Goffin morgen voor een plekje bij de laatste 16. Tegenstander Zeballos heeft zijn tactiek al klaar. "Ik zal agressief spelen", zegt de Argentijn.

  Goffin: "Zeballos kan gevaarlijk uithalen"

  Horacio Zeballos is de nummer 65 van de wereld. Op papier een hapklare brok voor David Goffin (ATP-12). Maar onze landgenoot is op zijn hoede.

  "Zeballos is uitstekend bezig op gravel", zegt Goffin. "Hij heeft een goede backhand. En als Zeballos de tijd krijgt om te slaan, is hij heel gevaarlijk."

  "Maar ik voel me al goed sinds het begin van het toernooi", vertelt Goffin. "Ik heb een kleine waarschuwing gekregen tegen Stachovski, maar ik heb daarna goed gereageerd."

  Zeballos: "Agressief spelen tegen Goffin"

  Ook Zeballos kijkt met een goed gevoel uit naar het duel. "Natuurlijk ken ik Goffin", zegt de Argentijn. "Ik heb hem al enkele keren ontmoet. Hij is een uitstekende speler."

  "Het zal natuurlijk een heel andere match worden dan tegen Karlovic. Maar ik ga proberen agressief te spelen en Goffin te laten lopen. Ik speel momenteel goed en maak weinig fouten. Hopelijk speel ik morgen weer op hetzelfde niveau als de voorbije matchen."