• home
 • video
 • pas verschenen

  Yaya Touré blijft nog 1 jaar ploegmaat van De Bruyne en Kompany bij City

  Yaya Touré speelt al sinds 2010 voor Manchester City.

  Pep Guardiola, de coach van Manchester City, wil in het tussenseizoen de bezem door zijn selectie halen maar dat heeft geen gevolgen voor Yaya Touré. De Ivoriaanse middenvelder mocht zijn aflopende contract met één seizoen verlengen.

  Yaya Touré leek bij aanvang van het seizoen geen toekomst meer te hebben bij de club van Rode Duivels Kompany en De Bruyne. De Ivoriaanse veteraan lag in de knoop met trainer Guardiola, die excuses eiste. De Spaanse trainer kreeg zijn zin en Touré speelde weer vaker op het middenveld. Hij mag nu nog een jaartje aan boord blijven.

  "Yaya heeft een groot aandeel in de successen van City de afgelopen zeven jaar en ook volgend jaar zal hij belangrijk zijn. Hij is één van onze meest ervaren spelers en blijft een belangrijke pion in de kern van Guardiola", vertelt de club op haar website.

  Tweet: