• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Status-quo voor Rode Duivels op FIFA-ranking

  Voor de Rode Duivels verandert er niets.

  De nieuwe FIFA-ranking is uit. Voor de Rode Duivels verandert er niets. Ze speelden geen wedstrijden en blijven steken op de zevende plaats. De enige verandering in de top tien is voor Polen. Zij komen op een gedeelde tiende plaats te staan met Spanje.

  De top vijf wordt gedomineerd door Zuid-Amerika. Duitsland op de derde plaats is het enige Europese land. Brazilië blijft op de eerste plaats staan met 1.715 punten, gevolgd door Argentinië (1.626), Duitsland (1.511), Chili (1.422), Colombia (1.366), Frankrijk (1.332) en België (1.292).

  Leider Brazilië is, naast organisator Rusland, voorlopig het enige land dat zich wist te plaatsen voor het WK van volgend jaar.

  Maandag 5 juni speelt België een oefenmatch tegen Tsjechië, enkele dagen later spelen de Rode Duivels een een kwalificatiematch in en tegen Estland.