• home
 • video
 • pas verschenen

  Nainggolan: "Ik wil bij Roma blijven, maar ik wacht op de club"

  Nainggolan legt de interesse van andere clubs naast zich neer.

  Radja Nainggolan wordt dezer dagen weer uitvoerig in verband gebracht met een vertrek bij AS Roma, maar de Rode Duivel ontkracht. "Ik wil bij Roma blijven. Dat heb ik altijd gezegd en heb ik vorige zomer bewezen", zegt de middenvelder, die wel een inspanning van zijn club verwacht.

  De Engelse interesse voor Radja Nainggolan is niet nieuw, maar er zijn nog kapers op de kust. Uitgerekend Luciano Spalletti, die dinsdag zijn afscheid bij AS Roma aankondigde, zou Radja Nainggolan willen meenemen naar Inter, dat de volgende club van Spalletti lijkt te worden.

  "Maar ik wil bij Roma blijven", verklaarde de middenvelder gisteren bij Centro Suono Sport. "Dat heb ik altijd gezegd en dat heb ik vorige zomer bewezen door een transfer naar Chelsea af te blazen."

  "Ik speel hier nu al een tijdje en ik heb begrepen wat het betekent om het truitje van Roma aan te doen, zeker in zo'n vurig stadion als vorige zondag."

  Maar Nainggolan wil ook boter bij de vis. Vorige zomer werd hem een verbeterd contract beloofd, maar de aanpassing zou nog steeds niet gebeurd zijn. "Wat mij te wachten staat? Ik geef me altijd volledig. Nu wacht ik af", liet Nainggolan zich ontvallen.