• home
 • video
 • pas verschenen

  Klaas-Jan Huntelaar gaat opnieuw doelpunten maken bij Ajax

  Huntelaar speelde al twee seizoenen bij Ajax.

  De Nederlander Klaas-Jan Huntelaar keert na negen jaar in het buitenland, waarvan 7 seizoenen bij Schalke 04, terug naar zijn thuisland. De spits speelt volgend seizoen voor Ajax. Daar speelde hij al van 2006 tot 2008.

  Klaas-Jan Huntelaar is op zijn 33e misschien wel begonnen aan het laatste hoofdstuk van zijn carrière. De spits zette zijn handtekening onder een contract voor een jaar bij Ajax.

  Hij komt transfervrij over van Schalke 04, waar hij na zeven seizoenen geen nieuw contract meer kreeg. Huntelaar keert zo terug naar de club waar hij al speelde tussen 2006 en 2008. Na zijn succesvolle passage - met 105 goals in 136 wedstrijden - werd hij door de Nederlandse club voor veel geld verkocht aan Real Madrid.

  "Welkom terug":