• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Dieven stelen 10 fietsen van Bahrain-Merida in Nederlands Limburg

  Zo zien de gestolen tijdritfietsen van Bahrain-Merida er uit.

  De eerste editie van de rittenkoers Hammer Series begint in mineur voor wielerploeg Bahrain-Merida. Er werden tien fietsen gestolen uit de teamtruck voor het ploeghotel in Nederlands Limburg. Dat zegt de ploeg op haar website.

  Bahrain-Merida noemt de diefstal "een ongelukkig voorval" en verschijnt morgen wel aan de start. "Het moreel en de motivatie van de rijders zijn hoog", klinkt het. "We zullen waarschijnlijk wel onze wegfietsen moeten gebruiken voor de tijdrit van zondag."

  Op de website wordt ook nog een beschrijving van de fietsen gegeven en gevraagd om bij het opmerken van de fietsen de politie te contacteren.