• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Aanvoerder Falcao blijft tot 2020 ploeggenoot van Tielemans bij Monaco

  Falcao hervond zijn topvorm en haalde met Monaco dit seizoen de titel.

  AS Monaco heeft de contractverlenging van Radamel Falcao aangekondigd. De Colombiaanse goalgetter, nog in het bezit van een overeenkomst tot juni 2018, tekende bij tot juni 2020. Youri Tielemans zal dus zeker samen met de topspits spelen volgend seizoen.

  De 31-jarige Falcao maakte de overstap van Atletico Madrid naar Monaco in 2013 voor zo'n 43 miljoen euro. Na een degelijk eerste halfjaar scheurde de spits zijn kruisbanden, waarna twee weinig succesvolle uitleenbeurten aan Manchester United en Chelsea volgden.

  Het afgelopen seizoen hervond de 64-voudig Colombiaans international opnieuw zijn topvorm en leidde Monaco naar de Franse titel en de halve finales van de Champions League.

  Tweet: