• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Tennisser speelt toegangspasje voor Roland Garros kwijt na opmerkelijk interview

  Hamou ging zijn boekje te buiten.

  De Fransman Maxime Hamou (21) is persona non grata op Roland Garros. Hamou werd gisteren uitgeschakeld in de eerste ronde en wordt gestraft voor zijn gedrag bij een interview met een Franse tv-journaliste.

  Maxime Hamou (ATP-287) had zijn uitschakeling tegen Pablo Cuevas duidelijk niet goed verteerd. Op het persmoment na de wedstrijd liet de Fransman zich al niet van zijn beste kant zien: Hamou peuzelde rustig een zakje chips op terwijl hij de vragen van de media beantwoordde.

  Niet veel later ging Hamou nog een stapje verder. Toen Eurosport-journaliste Maly Thomas de tennisser enkele vragen wilde stellen, probeerde Hamou de journaliste meermaals te kussen en te knuffelen.

  De Franse tennisfederatie lacht niet met het incident en trekt zijn toegangspasje voor Roland Garros in.

  De beelden van het interview