Ga naar de inhoud

meest recent

      Na Totti neemt ook coach Spalletti afscheid van AS Roma

       di 30 mei 2017 09:11
      Spalletti liet Totti invallen in zijn afscheidsmatch.
      De afscheidsmatch van Francesco Totti was ook het afscheid van Luciano Spalletti. De 58-jarige Italiaan stond anderhalf seizoen aan het roer van AS Roma. "Wij willen Luciano bedanken voor zijn grote bijdrage", zegt Roma-voorzitter Pallotta.

      "Roma maakte nooit meer goals dan onder Spalletti"

      Luciano Spalletti volgde in januari 2016 de ontslagen Rudi Garcia op bij AS Roma. Hij begon toen aan zijn tweede termijn bij Roma, waar hij ook al aan de slag was tussen 2005 en 2009.

      Met de Romeinse club won Spalletti 2 keer de Italiaanse beker en 1 keer de Italiaanse supercup. Dit seizoen parkeerde hij AS Roma op de 2e plaats in de Italiaanse competitie, goed voor een ticket voor de groepsfase van de Champions League.

      "Wij willen Luciano Spalletti oprecht bedanken voor zijn harde werk en de grote bijdrage die hij aan de club heeft geleverd sinds zijn terugkeer", zegt Romavoorzitter Jim Pallotta.

      "AS Roma maakte nooit meer goals en sprokkelde nooit meer punten dan onder Spalletti. We wensen Luciano het allerbeste voor de toekomst."

      Roma maakte het nieuws bekend op Twitter

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.