• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Joe Hart gaat na een jaar weg bij Torino

  Joe Hart gaat op zoek naar een nieuwe club.

  Joe Hart heeft op sociale media zijn vertrek aangekondigd bij Torino. De Engelse nummer een werd afgelopen seizoen door zijn club Manchester City verhuurd aan Torino. "Ik ben heel trots dat ik voor deze speciale club heb mogen spelen", zegt Hart.

  "Jullie hebben mij ontvangen alsof ik familie was en dat zal ik nooit vergeten. Dit was een van de mooiste ervaringen in mijn leven. Ik zal hier ooit terugkomen. Het is dus tot ziens, niet vaarwel", vertelt Hart in een boodschap op Instagram.

  Hart eindigde dit seizoen met Torino op een negende plaats, maar had zelf een wisselvallig seizoen. Hij wisselde fouten af met goeie prestaties. Sinisa Mihajlovic, de trainer van Torino, had Hart graag behouden, maar de Engelsman was te duur.

  Waar Hart volgend seizoen zal spelen is nog niet duidelijk, al lijkt een terugkeer naar het Manchester City van coach Pep Guardiola niet naar de zin van de doelman.