• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Homer Simpson opgenomen in MLB Hall of Fame

  Homer Simpson werd geëerd in de Hall of Fame van de MLB.

  Homer Simpson, de vader van de bekende animatiefamilie "The Simpsons", is opgenomen in de Hall of Fame van de Major League Baseball (MLB). Homer en ook de bedenkers van de serie worden geëerd voor de aflevering "Homer at the Bat" uit 1992.

  In die aflevering speelt Homer met enkele legendarische MLB-spelers in de baseballploeg van zijn werkplaats tegen de ploeg van de rivaliserende stad Shelbyville. Door de natuurlijke gang van zaken bij The Simpsons was het uiteindelijk Homer die de overwinning binnenhaalde. En vandaar zijn opname in de Hall of Fame.

  Tweets:

  Geniet nog even van een fragmentje uit de bewuste aflevering!