• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Hazard valt nu wel in de prijzen op Chelsea Awards

  Eden Hazard mocht twee prijzen in ontvangst nemen op de Chelsea Awards.

  Eden Hazard heeft dan toch een persoonlijke beloning gekregen voor zijn sterk seizoen bij landskampioen Chelsea. Tijdens de jaarlijkse gala-avond van Chelsea werd de Rode Duivel uitgeroepen tot "Speler van het Jaar" en kreeg hij de prijs voor de mooiste goal van het seizoen.

  Na het rampseizoen van 2015-2016, waar Eden Hazard sukkelde met blessures en Chelsea eindigde op een 10e plaats, vond hij zijn gebruikelijke niveau terug. Hazard was een van de sterkhouders van de Londense club en had een groot aandeel in de titelwinst.

  Door de club werd de Rode Duivel nu verkozen tot "Speler van het Jaar", een trofee die hij nu voor de derde keer wint. Maar het was niet de enige prijs voor de Belg. Hij kreeg ook de prijs voor goal van het seizoen voor zijn indrukwekkende solo tegen Arsenal.

  Die andere sterkhouder, N'Golo Kanté moest deze keer Hazard toch laten voorgaan, maar werd door zijn ploegmaats wel verkozen tot "Speler van het Jaar". Hazard wint het dus volgens de club en supporters, Kanté volgens de spelers zelf.

  Geniet nog eens van het doelpunt van Hazard:

  Tweets: