• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zoontje van Juve-speler Bonucci kan wel lachen dankzij... Torino-spits

  Lorenzo Bonuccu: sip in Juventus-shirt, dolblij met zijn Torino-held.

  Het zoontje van Juventus-verdediger Leonardo Bonucci is supporter van Torino. Tijdens een ontmoeting met Torino-spits Belotti was hij dan ook nét iets enthousiaster dan tijdens de titelviering van Juventus enkele dagen eerder.

  Terwijl papa Leonardo Bonucci een van de steunpilaren is in het kampioenelftal van Juventus is oudste zoon Lorenzo een vurige supporter van stadsrivaal Torino.

  Afgelopen weekend veroverde Juventus zijn zesde titel op een rij. Feest in het Juventus-stadium dus, maar niet voor kleine Lorenzo. Flink tegen zijn zin moest hij mee het veld op met papa Leonardo. En dat in een truitje van Juventus. Het huilen stond Bonucci junior nader dan het lachen.

  Papa Bonucci besefte dat hij iets goed te maken had met zijn oudste zoon. De kleine Lorenzo mocht gisteren zijn held ontmoeten. En dat is Torino-spits Andrea Belotti. De lach op het gezicht van het jongetje spreekt boekdelen. "Vanavond heb ik mij geamuseerd, niet zoals tijdens de titelviering", grapt vader Bonucci op zijn Instagram.